Deze algemene introductiefilm van de Bouwbox is vernieuwd. In deze film staat algemene veiligheid, gezondheid en milieu centraal. Dit onderwerp kun je voor ieder project inzetten.
Werk je in de bouw dan wordt je lichaam dagelijks flink belast. Bij een te hoge fysieke belasting kun je lichamelijke klachten krijgen, waardoor je het werk niet meer goed of helemaal niet meer kunt doen. Let dus op je tilhouding en respecteer het maximaal te tillen gewicht.
Toolboxfilm

Nieuw! Toolbox LOTOTO

19 november 2019 16:23

Medewerkers die onderhoud of reparaties uitvoeren aan machines en installaties doen risicovol werk. Zij openen machines of delen van installaties waardoor zij andere gevaren kunnen tegenkomen dan de medewerkers die de machines of installaties bedienen. De LOTOTO procedure is ervoor om machines en installaties veilig te stellen en te voorkomen dat deze ongecontroleerd in werking treden tijdens onderhoud en reparaties.
Toolboxfilm
Op de bouwplaats worden regelmatig materialen aan- en afgevoerd. Bestelwagens en vrachtauto's moeten veilig en professioneel worden gelost en geladen.
In deze film krijg je te zien hoe je moet handelen bij ongevallen. Door snel en volgens de geldende procedures te handelen kan erger voorkomen worden.
Toolboxfilm


Archief berichten: